Betrokken bij een ongeval op de werkvloer?

Letselschade is een gevoelig onderwerp. Het kan gebeuren tijdens uw werk, en vaak zal u het niet heel erg prettig vinden om hier met uw werkgever over te praten. Er kan namelijk een situatie voorkomen waarin de relatie met uw werkgever anders zal worden. Wanneer u namelijk een schadevergoeding bedrijfsongeval gaat ontvangen, is het belangrijk […]

letselschadeLetselschade is een gevoelig onderwerp. Het kan gebeuren tijdens uw werk, en vaak zal u het niet heel erg prettig vinden om hier met uw werkgever over te praten. Er kan namelijk een situatie voorkomen waarin de relatie met uw werkgever anders zal worden. Wanneer u namelijk een schadevergoeding bedrijfsongeval gaat ontvangen, is het belangrijk om hier een specialist voor in te schakelen. Deze kan u helpen met het bepalen van de ernst van de letselschade, en daar een schadevergoeding tegenover zetten. U kunt het beste kiezen voor een advocaat die zich op dit vlak specialiseert.

Schakel een goede advocaat in

Natuurlijk is het een moeilijke tijd wanneer u letselschade op heeft gelopen tijdens het werk. Daarom is het ook zo belangrijk om iemand in te schakelen die hier zijn beroep van heeft gemaakt. Deze persoon kan tevens bemiddelen tussen u en uw werkgever. Zo lopen de spanningen niet zo hoog op. Wist u trouwens dat uw werkgeven vaak verzekerd is voor dit soort ongevallen.

Verzekering betaald vaak de schadevergoeding

Uw schadeclaim wordt dus in veel gevallen betaald door de verzekering. Het is natuurlijk wel zo dat u de advocaat moet betalen. Sinds begin van het jaar is het ook mogelijk om een letselschade advocaat no cure no pay in te schakelen. Dit is overigens het enigste type advocaat dat in Nederland op deze basis mag werken. De overheid heeft dit besloten om mensen toch te stimuleren om hun gelijk te halen, ook als ze de financiƫle middelen daartoe niet zelf hebben. Een goede ontwikkeling wat ons betreft.