Kies voor een nieuwe CV ketel

Lang heeft u moeten wachten, maar het is dan eindelijk zo ver. U heeft de sleutel van uw nieuwe woning gekregen. Het is een spannende tijd voor u en uw partner. Er moet veel worden geklust, en alles moet worden opgeknapt. U bent misschien ook al bezig met een nieuw interieur. Allemaal leuke dingen om […]

ketel vervangenLang heeft u moeten wachten, maar het is dan eindelijk zo ver. U heeft de sleutel van uw nieuwe woning gekregen. Het is een spannende tijd voor u en uw partner. Er moet veel worden geklust, en alles moet worden opgeknapt. U bent misschien ook al bezig met een nieuw interieur. Allemaal leuke dingen om mee bezig te zijn in uw nieuwe woning, dat snappen wij. Maar waar u veel beter wat aandacht aan kunt besteden is het vinden van een nieuwe CV ketel. Waarschijnlijk heeft u een sterk verouderd model in de woning zitten. Een nieuw model kan zorgen voor een flinke besparing in de gaskosten (een grote uitgave post).

De prijs van de ketel is natuurlijk van groot belang, dat snappen wij. Maar wilt niet alleen op basis van prijs een aankoop doen. Wij begrijpen dat het een grote uitgave is, maar die paar honderd euro die u nu goedkoper uit kunt zijn, kunt u op de lange termijn in veelvoud terugverdienen. Een zuinige ketel kan u natuurlijk veel geld besparen op dat vlak. Zorg daarom voor een goede, en betrouwbare ketel voor een eerlijke prijs. Merken als Vailliant en Nefit zijn erg in trek.